Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2011. 18:25h.

Aval internacional a CaixaBank

El banc implanta un sistema tècnic per garantir la continuïtat de la gestió

Aval internacional a CaixaBank

Imatge de la seu de CaixaBank a l'Avinguda Diagonal de Barcelona

CaixaBank ha obtingut la certificació internacional BS 25.999 pel sistema de gestió de la continuïtat de negoci, segons ha informat el banc en un comunicat. L'entitat ha implantat un sistema de millora permanent dels procediments i processos que permetrà garantir la continuïtat de les operacions de CaixaBank davant qualsevol eventualitat.

"Aquesta certificació", segons el cmunicado, "acredita el compromís de la Caixa amb la realització de les millors pràctiques respecte a la gestió de la continuïtat de negoci i l'existència d'un procés cíclic basat en la millora contínua".

El certificat està emès per British Standards Institution (BSI) i ha estat acreditat per United Kingdom Accreditation Service (UKAS), que és l'entitat que supervisa la qualitat dels serveis de l'organisme certificador.

La certificació BS 25.999 sobre el sistema de gestió de continuïtat de negoci s'aplica a diverses àrees de serveis centrals de CaixaBank, com serveis generals, serveis bancaris, serveis informàtics, organització i qualitat, recursos humans, tresoreria, control de risc de mercats, targetes i seguretat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat