Publicitat
Economia · 12 de Març de 2010. 21:18h.

Assalt a la Cambra

Una candidatura independentista es presenta a les eleccions a la Cambra de Comerç

Assalt a la Cambra

Ramon Carner és el president del Cercle Català de Negocis

L'agrupació empresarial independentista Cercle Català de Negocis (CCN) ha anunciat la seva decisió de presentar una candidatura a les properes eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, que se celebraran el proper 4 de maig. De moment, únicament Miquel Valls, l'actual president de l'entitat, havia anunciat la seva intenció de presentar-se.

El CCN, segons la seva declaració de principis, "és una associació empresarial sense ànim de lucre que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per a l'assoliment d'un Estat propi per Catalunya en un horitzó a curt termini, entre una i dues legislatures".

Aquesta declaració afegeix que aquest col·lectiu "el formen lliurement empresaris, directius, professionals i autònoms que creuen que la consecució d'un Estat propi és l'única alternativa per assegurar el futur del nostre teixit empresarial".

També especifiquen que "el CCN està desvinculat de qualsevol opció política i només recolzarà aquelles que d'una manera decidida i inequívoca, caminin cap a la consecució de l'Estat propi de la nació catalana".

El seu president, Ramon Carner, ha declarat que es presenten perquè consideren que "aquesta institució, que gestiona més de 50 milions d'euros dels empresaris catalans, no actua segons la representativitat democràtica que se li atribueix".

Ha afegit que "no és possible que només vagin a votar un 2% dels empresaris catalans a les eleccions a la Cambra, i per aquest fet, denunciem d'entrada que la Cambra no representa en cap cas el teixit associatiu català. Nosaltres ens presentem per canviar una situació no democràtica".

Aquesta agrupació ha presentat aquest divendres a la junta electoral de la Cambra el seu informe de contraalegaciones sobre algunes legacions que s'havien presentat en relació amb la presentació de la seva candidatura. Segons Carner, algunes d'aquestes legacions eren "absurdes, presentades amb mala fe i cops baixos".


Article de Víctor Alexandre: "Empresaris per l'Estat propi"

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 R. Areip, Barcelona, 18/03/2010 - 18:54

Sempre e considerat que el Sr. Pujol s?equivocava de quant parlava de 6 milions de catalans

#41 carme, el vendrell, 15/03/2010 - 12:35

Molt ben dit.!

#40 Papitu, Papulonia, 15/03/2010 - 01:10

No Jordi(CAT), per desgracia l'autoodi està bastant extès aquí. Son masoquistes que els fa gust que els donguin pel cul un dia sí, l'altre també. En el fet, els posen la bandera espanyola devant per hinoptizarlos.

#39 amoscaciques, girona, 14/03/2010 - 02:01

jordi(CAT): si no coneixes ningú espanyolista entre les teves amistats...o bé pertanys a una secta independentista o bé no surts gaire del teu poble...has de viatjar més i descobriràs q molts catalans ens sentim espanyols.

#38 pep, BCN, 13/03/2010 - 20:40

Alguna cosa importat es mou en els petits i mitgans empresaris-Autonoms catalans, farts de seguir pagan per mantenir un estat espanyol inoperant i opresor dels desitjos de llibertat dels catalans, CCN com el CADCI i d'altres endevant.