Publicitat
Economia · 13 d'Agost de 2017. 18:40h.

Ara vaga indefinida

Els treballadors d’Eulen tornen a rebutjar la proposta de la Generalitat

Ara vaga indefinida

Els treballadors d’Eulen han tornat a rebutjar la proposta de mediació proposada per la Generalitat i mantenen la vaga indefinida que havien convocat a partir d’aquest dilluns.  La proposta de mediació del Departament de Treball ha obtingut 150 vots en contra i 36 a favor, en una nova assemblea celebrada aquest diumenge.

Els treballadors han rebutjat així el plus de 200 euros mensuals en 12 pagues a l'any que va sortir de la mediació encapçalada per la Conselleria de Treball. A més, s'ha registrat un vot nul.

Han votat un total de 186 treballadors a un local del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. La votació ha estat secreta i s'ha fet en dos torns, un de matí i un de tarda. Les votacions han començat a les 11 del matí i els treballadors han pogut votar de forma secreta fins a les 6 de la tarda.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , LAS FESTES MAJORS ES PER ELS RICS NO PER ELS POBRES I ATURATS CON JO I ALTRES COM JO, 14/08/2017 - 10:29

LA GENERALITAT Arriba TARD AL PROBLEMA DEL PRAT ,asobre no volem saber res de ella .EL Govern Espanyol lo bo q2ue a fet es manda més GUARDIA CIVIL . Tampoc Soluciona el Problema encara ME APUNTU A DONAR LAS GRACIAS A LA GUARDIA CIVIL PER UNA BONA FEINA QUE FAN .

#5 Alejandro, Barcelona, 14/08/2017 - 08:26

Es indiscutible que el sueldo que les pagan es una miseria por la cantidad de horas que trabajan, que eso debería ser subsanado de inmediato pero NO a costa del tiempo, del dinero, de las ilusiones de las gentes que esperan sus vacaciones durante todo el año

#4 La verdad está a fuera , Sin estelada es un inutil, 14/08/2017 - 06:12

La negociación de la huelga es de la generalitat
Puigemont el primer trabajo serio y no sabe

#3 Gerard, Barcelona, 13/08/2017 - 21:00

Pues,.con el laudo de obligado cumplimiento a los trabajadores de Eulen les va a salir cara la huelga indefinida: 1.- descuentos en el sueldo por la huelga. 2.- casi con toda seguridad el laudo les dará menos dinero...Bufff el negocio de Roberto y las cabras..

#2 vicedo, barcelona, 13/08/2017 - 20:30

Tranquils, que amb l´ajut de la Guardia Civil solucionarem el problema. Una vegada més, gràcies Guardia Civil !