Publicitat
Economia · 10 d'Agost de 2011. 15:44h.

Anul·len els acomiadaments a Barcelona City Tour

El comitè d'Empresa i assessors de CCOO segellen l'acord amb la direcció

Anul·len els acomiadaments a Barcelona City Tour

Un bus de Barcelona City Tours

Després de diverses jornades de vagues intermitents, el comitè d'empresa i assessors de CCOO i la Direcció de l'empresa d’autobusos turístics  Barcelona City Tour han acordat "la readmissió de tots els acomiadats -14 efectius i s'anunciaven més- i sancionats".

Igualment, afegeix el sindicat, aquesta negociació "obre una via ràpida per solucionar els problemes que han originat el conflicte i sobretot s'obre una via de diàleg que permet resoldre'ls satisfactòriament".

L'assemblea de treballadors i treballadores ha valorat "molt positivament per àmplia majoria el preacord assolit ratificat per 82 vots favorables i 8 en contra". "L'actitud decidida de la plantilla en la defensa de les seves justes reivindicacions ha estat determinant en la solució del conflicte", afegeix el CCOO.

Per últim, posa de manifest que "l'empresa ha de prendre bona nota de tot això per no intentar impulsar en el futur mesures com les efectuades, ja que ha quedat demostrat que la plantilla de l'empresa i els seus representants sindicals saben defensar en les situacions més difícils els interessos de tot el col·lectiu".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Lilia, Barcelona, 13/11/2011 - 10:25

LA EMPRESA DEBERIA HABER MANTENIDO LOS DESPIDOS.LA MAYORIA SON PARASITOS .LA FLTA DE COMPAÑERISMO PRECISAMENTE ES SU CARTA DE PRESENTACION...IGNORANTS ANALFABETOS..PERO TIEMPO ALL TIEMPO ....NO SE MERECEN TENR TRABAJO.MIENTRAS HAY CIENTOS DE PARADOS ,ESTOS IMPRESENTABLES EXIGIENDO MAS Y MAS...!!!

#2.1 lolo, barcelona, 23/12/2011 - 18:54

señora o señorita lilia nosotros defendemos nuestros derechos como trabajadores que somos ,no parásitos como nosotros los trabajadores de barcelona city tour según usted somos unos analfabetos y usted es la persona culta sepa que de lo que nos estábamos defendiendo era del articulo 41

#1 Almogàver, La Sagrera , 10/08/2011 - 20:34

Que passa, que no guanyen prou els de l'Empresa? Amb l'estiu que fa, amb una Barcelona plena de guris encara tenen més afany de guanyar i guanyar i als treballadors no donar-los el que els hi pertoca.