Publicitat
Economia · 4 de Febrer de 2010. 21:04h.

Antifrau destitueix directius de Gramepark

No estan imputats en 'l'operació Pretòria'

Antifrau destitueix directius de Gramepark

El fiscal David Martínez Madero, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, al Parlament

L'Oficina Antifrau de Catalunya ha destituït el gerent i el director tècnic de Gramepark, l'empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet dedicada a la gestió d'aparcaments i habitatges públics i intervinguda en relació al cas Pretòria. Els destituïts són Manel Sierra, que portava la gerència de l'empresa, i Jordi Nadal, que n'és l'arquitecte director tècnic.

Gramepark està sota la tutela de tres administracions judicials nomenades per l'Oficina Antifrau, que supervisen la gestió de la companyia, on presumptament es vehiculaven activitats de corrupció urbanística. Des de l'Ajuntament de Santa Coloma han informat que ni Sierra ni Nadal estan imputats en l'operació Pretòria.

Els administradors han comunicat aquest dijous la decisió als afectats i també al jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón, que és qui va ordenar la intervenció de l'empresa, i l'Ajuntament de Santa Coloma.

El motiu de la mesura seria la "falta de col·laboració" i "deficient gestió en la gerència de l'empresa" per part de Sierra i Nadal. Concretament, l'ordre judicial apunta que Nadal hauria comès tracte de favor en l'adjudicació de contractes a favor de societats seves.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Cecilia, Tarragona, 09/02/2010 - 12:38

sin ir más lejos..en Reus (feudo socialista por excelencia) se esta construyendo un HOSPITAL y un CENTRO TECNOLOGICO (TECNOPARC) donde el gerente Carlos Ferrer Duran y el alcalde de Reus Lluís Miq

#3 maria, barcelona, 05/02/2010 - 14:02

Tenen carnet del PSC?

#2 Indigeta, Cipsel.la, 05/02/2010 - 09:31

Ai Manuela!!

#1 Kropotkin, Vic, 05/02/2010 - 07:40

Naturalmente, a estas alturas, ya les habran enchufado en un cargo similar con el mismo o mayor sueldo.