Publicitat
Economia · 16 d'Octubre de 2009. 22:16h.

Almunia aconsella Zapatero una reforma laboral

També creu necessari recuperar el diàleg social

Almunia aconsella Zapatero una reforma laboral

Imatge d'arxiu de Montlla amb Almunia (foto: Jordi Bedmar)

El comissari europeu d’Afers Econòmics, Joaquín Almunia, considera necessari que es recuperi el diàleg social per afrontar l’augment de l’atur i la destrucció de llocs de treball a Espanya. En declaracions a Catalunya Ràdio,  Almunia ha dit: “Estem parlant de discutir amb serietat, fins al fons i sense llançar-nos els mobles els uns als altres pel cap,  què és el que no funciona bé en el mercat de treball i què s’ha de fer per augmentar les possibilitats de la gent per tenir feina”.

Durant la conversa,  Almunia també ha explicat que considera imprescindible reduir el dèficit i introduir en el futur reformes en el sistema de pensions per garantir unes finances públiques sostenibles a llarg termini. “L’actual sistema de pensions, mirant als pròxims trenta o quaranta anys, té ajustaments que han de ser introduïts en el sistema, però a curt termini no hi ha cap tipus de problema; al contrari”, ha declarat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 cada dia més fracassats, i mes ploramiques, 18/10/2009 - 15:07

La notícia més important q posa aquest diari i la q té menys comentaris. Normal q aquest sigui un pais de fracassats, ploramiques, vagos, paràsits. Tots volen viure a costa dels demés. i Pep crack, hi havia bumbolla però ningú obligava a comprar

#3 Ramon, Barcelona, 17/10/2009 - 13:00

Tan bon punt els sociates no tinguin més remei que deixar d'estar com una puta cabra en aquest tema, la reforma laboral deixarà de ser fatxa i neocon i es convertirà en sentit comú i oh quin partit més responsable i més centrat que és el PSOE, oh.

#2 Francesc, Barcelona, 17/10/2009 - 10:06

De fet, va ser l'Almúnia qui va obrir els ulls de l'independentisme a en Xavier Rubert de Ventós, socialista. L'Almunia li va dir: "ya hemos vuelto a joder a los catalanes".

#1 Pep, Vic, 17/10/2009 - 08:18

Però aquest no era el que deia fins l'any 2007 que no hi havia bonbolla immobiliària, si no que era el preu que la gent podia pagar dels pisos i cases.