Publicitat
Economia · 14 de Març de 2013. 14:33h.

"Algú ha de pagar per Caixa Laietana"

L'alcalde de Mataró denuncia que els clients de preferents van ser "víctimes d'un doble engany"

L'alcalde de Mataró, Joan Mora, ha assegurat que "algú ha de pagar per Caixa Laietana". L'alcalde, que ha estat al Parlament per buscar una solució pels afectats per les preferents, ha dit que  "el que estem buscant és primer de tot recuperar els estalvis".

"El Parlament ha decidit reunir la comissió d'investigació i ser molt contundent amb aquells que han provocat aquest patiment a totes aquestes persones", ha manifestat a pregunta d'e-notícies. 

"L'Ajuntament va portar aquest cas a la Fiscalia, el Síndic també l'ha portat a Fiscalia i entenem que algú ha de pagar perquè una cosa com aquesta no torni a succeir mai més", ha afegit abans de dir que "no es pot permetre que tantes famílies perdin tots els estalvis que ara se'ls hi han estafat".

D'altra Mora ha comentat que "el ministre d'Economia aquesta setmana, al Congrés, arran d'una pregunta del senyor Sánchez-Llibre, va afirmar que tindria una consideració especial per als afectats de Caixa Laietana perquè eren víctimes d'aquest doble engany".

L'alcalde de Mataró, parlant amb la premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Casper, Bcn, 14/03/2013 - 18:33

El que te que pringar es el Josep Ibern, l´últim President de Caixa Laietana que va marxar amb una quitança de 500 mil euros més 2,5 ml.lions en una pensió de jubilació i sense acomiadar-se. Un pajaru aquest bon home.

#3 Terraxa, Terrassa, 14/03/2013 - 15:29

Des del 2008, els ajuts públics directes al sistema financer espanyol sumen 216.000 milions

Ja es veu qui paga, nosaltres!!!

#2 andreu, tarragona, 14/03/2013 - 15:21

l'unica justicia en aquest pais es la via rumana. No diré més.

#1 Ramón, Sinera ed ram, 14/03/2013 - 14:53

El chico los recaos, la becaria de las fotocopias y los cafelitos y el guardia jurado. Estos son los que van a pagar per la desfeta de Caixa Laietana. Como si lo viera.