Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2010. 21:13h.

Alerta sobre 'xiringuitos' financers

La CNMV adverteix sobre deu entitats

Alerta sobre 'xiringuitos' financers

Algunes operacions financeres són molt arriscades, per realitzar-se amb entitats que no estan autoritzades per operar en aquest mercat

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha advertit aquest dimecres sobre deu entitats no autoritzades per prestar serveis d'inversió a Irlanda, Hong Kong, Eslovènia, Canadà i Illa de Man

- El supervisor irlandès ha informat que Borsa Financial i New Century Capital no són entitats autoritzades per prestar serveis d'inversió.

- La SFC de Hong Kong ha advertit que les companyies Fox Global (www.foxglobal.biz i www.gscl.hk) no estan habilitades per a prestar serveis d'inversió.

- El supervisor d'Eslovènia també ha comunicat que Vitaurium Investment Group Limited (http://www.viginvest.com/) no figura en els seus registres d'empreses de serveis d'inversió.

- L'autoritat canadenca també ha assenyalat que la companyia Orion Advisory Services (www.orionfx.net) no està habilitada per a prestar serveis d'inversió.

- La FSC de l'Illa de Man ha indicat que Berkley Assurity Limited (i en el seu nom Steven Harrison), David Duke, Mary Walter, Luke Lawson i Mark Williams no compten amb autorització per a prestar serveis d'inversió.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat