Publicitat
Economia · 16 d'Octubre de 2009. 14:38h.

Agrupació Mútua fa figa

L'asseguradora presidida per Fèlix Milet fins juliol, intervinguda

Agrupació Mútua fa figa

Fèlix Millet, en una imatge d'arxiu

La Direcció general d'Assegurances (DGS) ha decidit intervenir Agrupació Mútua per "irregularitats en la gestió" i ha nomenat com administradors provisionals independents als advocats Jacint Boixasa Solagran i Sergio Gago Rodríguez, segons ha informat el Ministeri d'Economia i Hisenda en un comunicat.

La DGS argumenta que la mútua "presenta deficiències molt significatives de control intern i irregularitats en la gestió", i que amb la intervenció pretén "salvaguardar els interessos dels assegurats i garantir el compliment dels contractes".

La mesura adoptada no porta aparellada la suspensió de contractació dernnoves assegurances ni la prohibició de pròrroga dels ja vigents, pel que l'asseguradora podrà continuar amb el desenvolupament normal del seu negoci. Agrupació Mútua va estar presidida per Fèlix Millet fins a juliol, i ara pel president de Pimec, Josep González.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Roger, Barcelona, 18/10/2009 - 06:32

El president vitalici de Pimec està resultant ser un "empresari modèlic", no te cap empresa, ha fusionat Pimec amb la franquista Foment del Treball i ara estava gestionant els diners de la Mútua desprès de Millet. tota una premonició..

#9 Hug, Begur, 17/10/2009 - 22:10

Kopotkin, la porta es gran. Perque no va a viure a Mdrid, per exemple? alla segur que tens feina a costat del Pedro J.

#8 Kropotkin, Vic, 16/10/2009 - 19:10

Beatriz (Madrid): Por supuesto que hay mas sitios podridos. Lo que pasa es que yo pago mis impuestos aqui y aqui es donde mas me roban. Además, aqui, si protestas porque te roban, encima te llaman facha. Esto es el recochineo de la corrupción...

#7 Pep, Vic, 16/10/2009 - 18:01

Home, no suspenen noves altes, però ningú serà tan ruc defer de la mútua quan diuen que està quebrada.

#6 Beatriz, Madrid, 16/10/2009 - 15:56

Koprotkin, a igual que Javi ¿no queréis aceptar que podridumbre la hay en todas partes?