Publicitat
Economia · 22 de Març de 2012. 21:09h.

Agbar anuncia ajuts a les famílies sense recursos

Els beneficiaris estaran exempts de pagar el rebut de l'aigua

Agbar anuncia ajuts a les famílies sense recursos

El president executiu d'Agbar, Àngel Simon, durant l'acte

Agbar ha anunciat la creació d'un fons de solidaritat, al qual destina un milió d'euros, per ajudar a les famílies sense recursos i en risc d'exclusió social. Els beneficiaris estaran exemptes del pagament del consum de l’aigua, sempre i quan sigui inferior a 100 litres per habitant i dia, quantitat que l’OMS considera adequada per cobrir les necessitats bàsiques.

El president executiu d'Agbar, Àngel Simon, ha anunciat aquest dijous la creació del Fons de Solidaritat de la Fundació Agbar. Segons Simon, "Agbar ha volgut dirigir un missatge d'optimisme en aquests moments tan complexos, assumint el seu compromís amb la societat".
 
La iniciativa es gestionarà en col·laboració amb els serveis municipals dels ajuntaments de les poblacions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona abastides per Agbar. En les pròximes setmanes s’iniciarà el procés per firmar els corresponents convenis de col·laboració amb els consistoris.

Segons les dades del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, hi ha unes 11.400 famílies que es troben en aquesta situació dins de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Àngel Simon ha destacat que "la voluntat d’Agbar és que les aportacions que realitza, en funció del seu compromís social, arribin directament al ciutadà, i, per fer-ho, els ajuntaments són un instrument bàsic, per ser l’administració més propera al ciutadà".
 
El president executiu d'Agbar ha presentat la iniciativa en un acte celebrat al Museu Agbar de les Aigües, que ha comptat amb la presència dels alcaldes i consellers dels municipis que formen part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i dels representants d'entitats amb les quals col·labora la Fundació Agbar, com l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, el Banc dels Aliments, la Creu Roja, la Fundació Astoreca o UNICEF.

1 Comentaris

Publicitat
#1 LOLA, BARCELONA, 22/03/2012 - 22:29

I quest fons de solidaritat a compte de qui va?? Perquè a càrrec dels ajuntaments vol dir a càrrec dels diners de la població treballadora. Ja estic farta de pagar per tothom i no rebre mai res. Viuen millor els ajudats que jo!!!!