Publicitat
Economia · 5 de Març de 2015. 11:18h.

Abertis nega que pensi traslladar la seu a Madrid

L'empresa va presentar els darrers resultats a la capital de l'Estat

Abertis nega que pensi traslladar la seu a Madrid

Salvador Alemany

El president d’Abertis, Salvador Alemany, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha assegurat que la seu de la seva companyia continuarà estant a Catalunya. Salvador Alemany ho ha expressat amb aquest convenciment quan, arran de la presentació de resultats a Madrid, es va especular amb un primer pas cap a un possible trasllat a la capital de l'Estat.
 
Pel que fa al trasllat a Madrid, Alemany ha dit que “no ho penso, no ho crec i no se’m passa pel cap. I respecte a la presentació, ja fa alguns anys que fem presentació als analistes que estan tots, pràcticament, a Madrid. Però també vam fer la presentació aquell mateix dia a Barcelona.”
 
Sobre el seu relleu a la presidència de la gestora d'infraestructures en favor de Francisco Reynés, que l’han nomenant vicepresident executiu de la companyia, Alemany ha negat que aquest procés sigui imminent. Salvador Alemany ha explicat que no es veu de futur conseller del Govern i que una manera de comprometre's amb el país és presidir el Consell Assessor de Reactivació Econòmica, el CAREC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 09/03/2015 - 14:23

"ESCUSATIO NON PETITA ,ACUSATIO MANIFESTA". A MI NO M'ESTRANYARIA RES LA MARXA A MADRID.

#3 No vull pagar, bcn, 05/03/2015 - 20:36

Normal, aki ja ens han tret tot el suc desde fa 30 anys, ara els toca exprimir a madrid. Ja era hora i aviam si amb l'indpncia expropiem les autopistes

#2 Pepet, Sabadell, 05/03/2015 - 13:24

Totalment d'acord! No seria d'estranyar que les grans empreses marxin a Madrid; aixo ja ho he viscut jo.Les grans empreses necessiten estar a prop del Govern dels estats, sempre que aixo pugui comportar avantatges econòmiques.De moment ja han triat Madrid per presentar els resultats.

#2.1 Xipolleig, Barcelona, 05/03/2015 - 14:15

Efectivament, a prop del Govern dels Estats.
Un altre motiu per la independència de Catalunya, perquè les grans empreses no abandonin Barcelona.

#1 Xipolleig, Barcelona, 05/03/2015 - 11:49

No seria d'estranyar, la minicleptocràcia catalana sempre estarà millor al costat de la cleptocràcia espanyola.
Els assaltadors d'autopistes segur que subscriuran que els ciutadans catalans rescatem les ruïnoses autopistes espanyoles.
Per cert Alemany, i el seu amic don FlorenVito què tal ?