Publicitat
Economia · 22 de Juny de 2011. 23:01h.

Abertis manté el seu nivell de solvència

Standard & Poors no varia la qualificació de la companyia

Abertis manté el seu nivell de solvència

El president del grup Abertis, Salvador Alemany (dreta), i el conseller delegat, Francisco Reynés, durant l'acte de presentació de la junta general d'accionistes de la companyia, celebrada aquest dimarts a Barcelona

L'agència de qualificació Standard & Poors (S & P) ha mantingut la qualificació de deute a llarg termini d'Abertis, amb perspectiva estable, després de l'anunci que el grup d'infraestructures s'ha adjudicat juntament amb Goldman Sachs dues autopistes a Puerto Rico.

La perspectiva estable atorgada indica que S & P creu que Abertis seguirà generant fluxos de caixes sòlids i la previsió d'una reducció sostinguda del deute total del grup. La qualificació d'Abertis reflecteix l'opinió de Standard & Poor sobre el perfil de negoci del grup, de risc moderat.

S & P té en compte que Abertis espera que la inversió de capital en el projecte de Puerto Rico oscil·li entre 130 i 135 milions depenent del tipus de canvi al tancament de la transacció, i que la inversió és de petita escala en relació amb la resta de la cartera d'Abertis.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat