Publicitat
Economia · 13 d'Abril de 2011. 22:30h.

Abertis es reestructura en dues societats

Salvador Alemany i Francisco Reynés es reparteixen les funcions

Abertis es reestructura en dues societats

Salvador Alemany (esquerra), president d'Abertis, i Francisco Reynés, conseller delegat

Abertis ha adaptat la seva actual estructura organitzativa i directiva en línia amb el procés de reorganització dels negocis de la companyia al voltant de dos societats, Abertis Infraestructures, que inclou els negocis d'autopistes, telecomunicacions i aeroports, i Saba Infraestructures, on estan logística i aparcaments .

Les funcions de govern d'Abertis Infraestructuras les tindrà el president, Salvador Alemany, i la gestió, el conseller delegat, Francisco Reynés, segons ha informat el grup.

Les branques de negoci que seguiran integrats en Abertis Infraestructuras operaran al voltant de cinc direccions generals de negoci: Autopistes Espanya, Autopistes França, Autopistes Internacionals, Abertis Telecom i Abertis Airports, que dependran directament del conseller delegat del grup.

Reynés integrarà sota la seva responsabilitat les funcions corporatives de finances, secretaria general, recursos interns, planificació estratègica i anàlisi d'inversions i comunicació.

De Salvador Alemany dependran directament la secretaria del consell, les direccions de gabinet de presidència, de relacions institucionals i de gestió de riscos i control intern.

Abertis ha formalitzat, a més, la constitució de la nova societat Saba Infraestructures, que agruparà els actuals negocis d'aparcaments i parcs logístics. La presidència de Saba l'exercirà el president d'Abertis, Salvador Alemany, i el conseller delegat serà Josep Martínez Vila, fins ara director general de negocis i operacions del grup.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat