Publicitat

Un periodista s'espavila oferint-se als mitjans per tarifes

A tant la peça

Sergio Delgado

Sergio Delgado, periodista valencià, s'ofereix als mitjans per a treballar com a freelance. Delgado, que ha obert un lloc web per a promocionar-se i postular-se per a diverses tasques relacionades amb el món de la comunicació, en diferents àmbits, i per a feines d'arxiver.

"La idea va sorgir perquè, en els temps que corren, és gairebé impossible aconseguir una feina o que hi hagi vacant en algun mitjà però, d'altra banda, l'actualitat és més rica que mai. Vaig pensar que potser els mitjans, com així ha estat (a poc a poc), vulguin dels meus serveis", ha explicat a e-noticies.

Delgado, que és Llicenciat en Periodisme per la Univeridad Carlos III de Madrid i Diplomat en Documentació per la Universitat de València, ha treballat en diferents mitjans i ha 'tocat' les diverses branques de la comunicació. Les seves tarifes van des dels 20 euros per article als 30 o 40 per a cobrir qualsevol tipus d'esdeveniment.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Vilanova, Vilafranca, 24/10/2011 - 13:51

Aquest periodista ja ha descobert que no és un tipus especial sinó un treballador normal i corrent que fa el mateix que fem altres autònoms: oferir serveis i tenir tarifes. Benvinguts al món real, nois!

#3 raúl, madrid, 24/10/2011 - 09:04

Yo si que la entiendo. Es la forma low cost que tienen los profesionales de hoy en día de ganarse la vida. El chico tiene su preparación y su experiencia y se ofrece. Deberían existir reportajes así de todas las profesiones para que viéramos como se las apaña cada gremio en tiempos de crisis.

#2 Ernest, Barcelona, 21/10/2011 - 09:23

No entenc aquesta notícia, si això és més antic que el anar a peu.

#1 Tomàs, bcn, 20/10/2011 - 20:14

Vaja, un free-lance de tota la vida, no?