Publicitat
Economia · 4 de Juny de 2009. 15:04h.

A Spanair encara li falten 35 milions

Catalana d'Iniciatives aprova la sortida de Lara del projecte

A Spanair encara li falten 35 milions

Ferran Soriano, president de Spanair

Spanair necessita 35 milions d'euros per cobrir totalment l'ampliació de capital mitjançant la qual s'ha realitzat la compra de l'aerolínia per un consorci empresarial català. Segons el diari El País, Catalana d'Iniciatives, un dels compradors, que va aportar 12 milions d'euros, ha informat que encara no tenen compromesa aquesta quantitat -els 35 milions-, encara que esperen tenir-la abans de 2010.

Spanair tancarà l'any amb unes pèrdues que poden rondar els 50 milions, segons els càlculs de Catalana d'Iniciatives, que va celebrar aquest dimecres la seva junta general d'accionistes. La junta de Catalana va formalitzar la sortida del capital d'Inversiones Hemisferio, de la família Lara (grup Planeta). Hemisferio ha venut el seu 5% en el fons d'inversió a la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, que amb la compra passen del 27% al 32%. Lara surt del consorci perquè és accionista de Vueling, que és un competidor de Spanair. Entre els accionistes privats de Catalana figuren Agrolimen, La Caixa, Repsol i Telefónica.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 04/06/2009 - 17:28

Marc (Vic): El problema de los nazionanistas catalanes es que no sabeis aceptar la critica constructiva. Yo hago esto por vuestro bien... Se que algún dia me dareis la razón pero no aceptaré vuestras disculpas...

#2 Marc, Vic, 04/06/2009 - 16:57

Kropotkin, no hauries de tornar al teu país. Es que veig que estàs molt amargat.

Allà el teu amic Chavez si que en sap de rebre trucades.

#1 Kropotkin, Vic, 04/06/2009 - 15:23

No es problema. Una llamada telefónica patriótica y Carod les subvenciona...