Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2010. 21:22h.

A la grenya pel patrimoni sindical

El ministeri de Treball fa de mitjancer en un conflicte entre CCOO i CGT a l'edifici de Via Laietana

A la grenya pel patrimoni sindical

Una imatge del conflicte als locals sindicals de Via Laietana

El ministeri de Treball ha actuat com a mitjancer en un conflicte sorgit entre CCOO i CGT respecte a la utilització d'alguns espais comuns a l'edifici sindical del carrer Via Laietana de Barcelona, segons ha informat CCOO en un comunicat.

A conseqüència del conflicte, s'han produït alguns enfrontaments, amb intervenció de la policia catalana. Aquests problemes han provocat fins i tot alguns danys als locals sindicals.

Així mateix, han tingut lloc alguns intents d'assalt als locals i concentracions de militants dels dos sindicats, amb alguns incidents. També hi ha hagut talls dels serveis de llum i aigua.

Segons el comunicat, "el ministeri va manifestar que, com a titular de l'edifici, és responsable de la seguretat del mateix, per la qual cosa obliga al compliment de la legislació vigent, garantint l'ús dels espais comuns a CCOO, així com el dret que té el sindicat a tenir els seus logotips identificatius".

S'afegeix que "la CGT s'ha compromès que la porta del número18 estarà buida i neta perquè dilluns vinent CCOO pugui exercir el seu dret al lliure accés", i que "el ministeri exigeix a CGT el cessament de les agressions i que compleixi la resolució sobre l'edifici de Via Laietana".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep Butifarra, Barcelona, 09/07/2010 - 09:00

Pobrets CC00 sembla que no tenen espai per posar als mes de 300 asalariats-alliberats sindicals que tenen al edificí de via laietana. Ganduls torneu a treballar , sindicalista que no va per la feina no es sindicalista ni res ,sou uns jetas