El president d'AC Hotels, Antonio Catalán, descarta cap mediació

"A la garjola"

Antonio Catalán

El president d'AC Hotels by Marriott, Antonio Catalán, ha donat la seva versió sobre l'actuació del Govern d'Espanya durant la celebració del referèndum a Catalunya i creu que el Govern espanyol no té res a negociar.

Catalán ha manifestat que "jo els hagués deixat amb la botifarra, l'entrepà i que haguessin fet la seva festa. I dilluns, quan decideixin que van a fer la República, doncs agafar-los i a la garjola".

L'empresari també ha qüestionat l'operatiu policial de diumenge: "es podien fer millor les coses, perquè no hi havia necessitat de fer-ho, en estar -el referèndum- fora de circuit". L'actuació policial, segons ell, ha "escalfat" una "carrer que està molt alterat", el que li ha vingut "perfecte" a la CUP, que "no són antisistema, són antiplanetarios".

Antonio Catalán ha afirmat que "ni per un minut penso que Catalunya es va a anar d'Espanya. No hi ha altra alternativa que seguir junts". "És un plantejament impossible", ha reblat Catalán que ha apel·lat a arreglar la situació "com sigui".

No obstant, ha assenyalat que no és possible negociar amb qui "incompleix" les lleis i ha comparat l'actuació dels dirigents sobiranistes amb l'intent de cop d'Estat del 23-F de 1981: "És com si ens haguéssim posat a negociar amb Tejero" .

Finalment, ha mostrat la seva preocupació per la "alteració que hi ha al carrer, que és innecessària" i ha criticat que el Govern espanyol es vulgui "excusar" en què les FCSE actuaven sota ordre judicial: "Jo sóc Rajoy i en la primera foto que veig el atur en el minut dos, i al dia següent em càrrec al ministre de l'Interior".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 M, Madrid, 07/10/2017 - 12:44

Gran empresario y ciclista.

#14 Sergi , Barcelona, 06/10/2017 - 17:23

Somos tantos y tantos los que pensamos lo mismo, estos delincuentes deben ser detenidos y puestos a disposicion judicial, han jugado con nuestro dinero, con nuestro patrimonio y con nuestro pais.

#13 M. Pilar, Barcelona, 05/10/2017 - 23:28

No s'ha plantejat mai dedicar-se a la política? Ho faria bé!

#12 Cat Show 3%, Bcn, 05/10/2017 - 22:05

A Soto del Relax con Pujol jr.

#11 Pere, Girona,Spain, 05/10/2017 - 19:49

Home, després de 5 anys de deslleialtats, xuleries, incompliments, etc, ja va bé que l'Estat ensenyès les dents una miqueta.

800 ferits, 4 hospitaltzats i 1 capsulitis ???

Au, va