Publicitat
Economia · 4 d'Octubre de 2012. 10:59h.

Rosell no veu "lògica" la independència

"No entenem això de posar un altre mercat per sota"

 Rosell no veu "lògica" la independència

Joan Rosell

El president de la CEOE, Joan Rosell, ha assegurat que no s'ha d'oblidar que la realitat política i social de Catalunya ve de lluny, de problemes que no s'han solucionat en anys, però, tot i això, "no veu lògic" que es vulgui caminar cap a la independència.

"Hi ha una realitat social i política que no cal oblidar, que no ha passat la setmana passada, de cop i volta. Ve de problemes de fa bastants anys, que no s'han resolt, i a partir d'aquí ha explotat per on ningú pensàvem que pogués explotar", ha dit Rosell en declaracions a la cadena Cope.

El dirigent de la patronal ha indicat que els empresaris senten "inquietud" davant el que està passant a Catalunya i ha subratllat que el gran objectiu del món empresarial és aconseguir que pràcticament desaparegui el mercat únic espanyol per inserir-se en un mercat únic europeu. "No entenem això de posar un altre mercat per sota, amb totes les traves i els problemes que pot comportar. No ens sembla lògic", ha dit Rosell.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Carrasclet, Girona, 05/10/2012 - 15:09

En Rossell, un altre que té les portes ben obertes per fotre el camp de Catalunya quan vulgui. Empresaris covards, traïdors i botiflers com ell no els necessitem, ja en tindrem d'altres de més joves i amb més empenta i valentia i que treballin per aixecar el país CATALUNYA!!!!

#27 Eduardo González Palomar, Manlleu, 04/10/2012 - 17:54

¡¿A qué dilapidar cuartos y energías en poner escollos a las relaciones comerciales de los catalanes?!

#26 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 04/10/2012 - 16:23

Doncs si els espanyols tenen el seu mewrcat per sota, que treballin!. Nosaltres tenim molta més capacitat i en un mínim d´uns quants anys, serem com el poble jueu. Treballador, i admirat per la laboriositat. Espanya és diferent d´Europa. No és el nostrte cas. Nosaltres hem de procurar per Catalunya.

#25 Gabriel, Barcelona, 04/10/2012 - 16:18

Si enlloc d'estar de genolls, estigues dempeus potser no ho veuria tant tot, des de "sota"

#24 Antidretà, Cat, 04/10/2012 - 16:12

I no podria ser que aquest bon senyor tinguessi els sentiments en la butxaca?. Altres els tenen al cor, ves!, hi ha d'aver-hi de tot al món. Fins i tot hi ha el Mundo, no el deportivo no, l'altre.