Publicitat
Economia · 26 d'Octubre de 2010. 21:33h.

Més rutes intercontinentals per al Prat

Aquest hivern tindrà 25 destinacions d'aquest tipus

 Més rutes intercontinentals per al Prat

Una imatge de l'aeroport del Prat

Amb l’inici de la nova temporada d’hivern 2010 el diumenge 31 d’octubre, l’aeroport de Barcelona estrena noves rutes intercontinentals. És el cas de la companyia Spanair, que unirà Barcelona amb Bamako, un cop per setmana a partir de febrer, i amb Trípoli tres cops per setmana, sent ambdós noves destinacions a l’aeroport barceloní.

A més, Barcelona comptarà també amb altres tres noves destinacions respecte la temporada d’hivern de 2009. Qatar Airways unirà la capital catalana amb Doha diàriament, Pakistan International Airlines amb Chicago tres cops per setmana i Air Algerie dos cops per setmana amb Orà. Les tres companyies continuen així amb les destinacions que van iniciar la passada temporada d’estiu.

Finalment, s’ha incrementat l’oferta en algunes rutes a destinacions intercontinentals ja existents. És el cas de Spanair, que unirà dos cops por setmana Barcelona amb Tel Aviv i Nador. Durant aquesta temporada l’aeroport connectarà amb 25 destinacions intercontinentals, mentre que en la mateixa temporada de 2009 ho feia amb 21.

Altres rutes importants que continuaran vigents en aquesta temporada són les destinacions nord-americanes, amb les connexions a Atlanta i New York-JFK de mans de Delta Airlines, també New York-JFK amb American Airlines i a New York-Newark amb Continental Airlines. A aquests se’ls hi suma, a més, la ruta amb la que Aeroméxico uneix Barcelona amb Ciutat de Mèxic.

Buenos Aires i Santa Fe de Bogotá, que operen les companyies Aerolíneas Argentinas i Avianca, respectivament, amb Sud-amèrica i Singapore Airlines a Singapur, al continent asiàtic, són altres de les connexions amb les que comptarà Barcelona la propera temporada d’hivern.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat